Feesten op de Griete

Café de Griete is perfecte locatie voor gezellige, informele feesten, borrels, bedrijfsfeesten, recepties en barbecues. Natuurlijk stemmen we de hapjes en drankjes graag vooraf met je af. Wil je eenvoudige borrelhapjes, luxe broodjes, een warm of koud buffet of een barbecue? We verzorgen het graag voor je, samen met onze partners Bucky’s Grill en keurslager John Geelhoedt. Ook de muziek regelen we met plezier. In ons café kun je je heerlijk uitleven op muziek van toen en nu. Tijdens de normale openingstijden van ons café doe je dat, ook tijdens feesten en partijen, samen met onze stamgasten. Heb je liever een bijeenkomst in besloten kring? Dan ontvangen we je graag op onze sluitingsdagen. Ook dan openen we onze deuren graag.

Zakelijk samenkomen

Op de Griete is het zakelijke eenvoudig te combineren met plezier. Ideaal dus voor vergaderingen, brainstormsessies of cursussen en trainingen. Reken maar dat samenkomen in ons unieke café de teamgeest versterkt. Zeker in combinatie met een lekker hapje en drankje of een sportieve activiteit. En niet vergeten af en toe uit te waaien bovenaan de dijk. Wij weten hoe verhelderend dat kan werken!

Openingstijden

Openingstijden tijdens de Kerstvakantie:

Maandag en Dinsdag helaas gesloten

Woensdag  11:00 - 17:00 

Donderdag 11:00 - 17:00 

Vrijdag     11:00 - 17:00 

Zaterdag   11:00 - 17:00

Zondag     10:00 - 17:00

Gezellig genieten voor de hele familie en voor de allerkleinste gasten hebben we een leuke skelterbaan, ballenbak, en andere entertainment. Voor de papa's en mama's is er ook van allerlei lekkers.

reserveren is niet noodzakelijk, grotere groepen graag wel even bellen vooraf. Zodat we voor jullie en de andere gasten de service kunnen blijven bieden die jullie van ons gewend zijn. 

tel: 0115 431511 

Contact formulier