We zijn weer open!

We zijn weer open!
Openingstijden & regels

Joepie, we zijn weer open! We zijn blij om je weer te mogen verwelkomen in ons café en op ons vernieuwde terras. Op de Griete is het altijd gezellig! Ondanks de vele nieuwe regels, pakken ze ons dat zeker niet af. We hebben heel veel zin om je snel weer te zien!

In eerste instantie werken we met aangepaste openingstijden:

  • dinsdag t/m zondag
  • open vanaf 11.00 uur
  • keuken open tot 20.00 uur

Terras

Tip: Kom op tijd, want vol is echt vol (alleen zitplaatsen)! Let op, aanmelden bij de ingang is een vereiste om zo de regels van het RIVM te hanteren. We brengen je dan graag naar je tafeltje. Per 2 personen (koppels, vrienden en collega’s) kun je plaatsnemen binnen de 1,5 meter. Dit geldt ook als je gezin uit meer personen bestaat en jullie in hetzelfde huis wonen. Voor kinderen t/m 12 jaar geldt de 1,5 meter regel niet.

Café en hapje eten

Wil je binnen in het café een plaats reserveren aan één van onze tafeltjes? Dat kan, maar reserveren is verplicht. Bel naar het café of naar Wouter:

  • 01 15 – 43 15 11
  • 06 – 50 62 70 26

Wil je een hapje eten? Een lunch of ’s avonds iets makkelijks omdat je er toch bent? Bij voorkeur reserveren!

Beren, welkom op de Griete

In alle soorten en maten hebben we ze de afgelopen tijd gezien voor de ramen. Een lege stoel vinden we maar niks, dus alleen zit je nooit! Wordt het je echt allemaal even teveel? Geef hem of haar dan even een lekkere knuffel.

Single tafel

Nieuw! De grote tafel, de lange werkbank, is speciaal voor singles. Er kunnen 8 singles aan zitten op 1,5 meter afstand. Hoe gezellig is dat! Nog een beer aan tafel en je bent verzekerd van een onvergetelijke middag of avond.

Praktisch

Houd 1,5 meter afstand!

  • 1 persoon tegelijk naar het toilet, geef elkaar de ruimte.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten.
  • Desinfecteer bij binnenkomst (café) en op de aangegeven plaatsen je handen.

We hopen dat een ieder zijn eigen verantwoordelijkheid zal nemen om de maatregelen na te leven. Het is een nieuwe situatie waar we met z’n allen even aan zullen moeten wennen. Gebruik vooral je ‘boerenverstand’, dan kunnen wij onze service maximaal verlenen. Tot op de Griete en dat we maar weer veel gezellige momenten mogen beleven. Proost!

Vragen? Bel ons gerust.
Jessica & Wouter

600_jessica.jpg

Openingstijden

Dinsdag t/m Zaterdag
open vanaf 11:00 uur

Zondag vanaf 10:00 uur

Keuken tot 20:00 uur

op afspraak voor groepen, borrels en feestjes.

Contact formulier